GRATIS VERZENDING BOVEN €50
BETAAL ACHTERAF
NIET GOED, GELD TERUG
KLANTEN GEVEN ONS ÉÉN 9.0!

Verzenden & retourneren

Vestigingsadres:       Retouradres:            Klantenservice Bereikbaar:
Botteramstraatje 3 Plein Shops  Maandag:     09:00 - 18:00
7048 AK Wijnbergen Postbus 508 Dinsdag:      09:00 - 18:00
hallo@plein-shops.nl 7000AM Doetinchem Woensdag:   09:00 - 18:00
0314-234334   Donderdag:  09:00 - 18:00
KVK: 55687784   Vrijdag:       09:00- 18:00
BTW: NL212699933B01   Zaterdag:    Gesloten
    Zondag:      Gesloten
     
     
     
     
     

 

Verzenden

Nadat T-shirt Plein uw betaling heeft ontvangen, gaan wij aan de slag met de verzending van uw bestelling. T-shirt Plein garandeert u dat uw bestelling binnen 4 werkdagen thuisbezorgd wordt. Bij een bestelling van een 2-pack, of een waist trainer kan het pakketje door de brievenbus. U hoeft hier dus niet voor thuis te blijven. Bij een bestelling van een 5-pack en 12-pack of andere pakketten in onze webshop zullen we gebruik maken van een groter formaat verzenddoos. Deze wordt u aangeboden aan de deur door de pakketdienst van PostNL of door Bpost voor Belgische klanten. 

Boven de €50 worden, voor Nederlandse klanten, geen verzendkosten in rekening gebracht. 

Verzendkosten Nederland: €2,95   (Fruit of the Loom T-shirts heren: €5,95)

Verzendkosten België: €5,95


Retourneren

Het kan natuurlijk zijn dat u na het aantrekken van uw T-shirts erachter komt dat u de verkeerde maat heeft gekocht of dat het product toch minder lekker zit dan gedacht. Geen probleem! Bij T-shirt Plein kunt u binnen 30 dagen, na ontvangst van het pakket, aangeven of u de bestelling wenst te retourneren of om te ruilen. U heeft vervolgens daarna nogmaals 14 dagen om het pakket daadwerkelijk te retourneren. Om het retourproces te versnellen adviseren wij u om op het meegeleverde retourformulier aan te geven of u een andere maat wenst te ontvangen, en vervolgens welke maat. Uiteraard kunt u tevens aangeven om het gehele aankoopbedrag terug te ontvangen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is of totdat u heeft aangetoond deze te hebben opgestuurd. Het bedrag wordt met eenzelfde methode terugbetaald, als waarmee de aankoop in eerste instantie is gedaan (voor zover technisch mogelijk).

De kosten voor het retour sturen zijn voor de consument. Als wij uw pakket retour hebben ontvangen stuurt T-shirt Plein het pakket weer gratis naar u op met de andere maat/product. Zowel naar een Nederlands of Belgisch adres.

Download het retourformulier (aanbevolen!)

Download het modelformulier voor herroeping

Uitzonderingen

Indien de klant meer doet met de producten dan het beoordelen daarvan (te kijken of het dragen/passen) en dat daardoor schade aan het product of de verpakking ontstaat, de klant voor deze waardevermindering aansprakelijk is. Hij mag de producten beoordelen/gebruiken zoals in een fysieke winkel ook mogelijk is.


Garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
GRATIS VERZENDING BOVEN €50
BETAAL ACHTERAF
NIET GOED, GELD TERUG
KLANTEN GEVEN ONS ÉÉN 9.0!