GRATIS VERZENDING BOVEN €70
BETAAL ACHTERAF
VEEL SHIRTS VOOR WEINIG GELD
KLANTEN GEVEN ONS ÉÉN 9.0!

Verzenden & retourneren

Vestigingsadres:       Retouradres:            Klantenservice Bereikbaar:
Minden 36 Plein Shops  Maandag:    09:00 - 14:00
7327AW Apeldoorn Minden 36 Dinsdag:    09:00 - 14:00
[email protected] 7327 AW Apeldoorn Woensdag:   Gesloten
055 234 0022    Donderdag: 09:00 - 13.00
KVK: 83274715   Vrijdag:      09:00 - 13.00
BTW: NL862805879B01   Zaterdag:    Gesloten
    Zondag:      Gesloten
     
     
     
     
     

 

Verzenden

Nadat T-shirt Plein uw betaling heeft ontvangen, gaan wij aan de slag met de verzending van uw bestelling. Over het algemeen is de bestelling uiterlijk binnen 2-3 werkdagen thuisbezorgd. Bij een bestelling van een 2-pack, of een waist trainer kan het pakketje door de brievenbus. U hoeft hier dus niet voor thuis te blijven. Brievenbus pakketjes hebben een levertijd van 1 tot 5 werkdagen. Bij een bestelling van een 5-pack en 12-pack of andere pakketten in onze webshop zullen we gebruik maken van een groter formaat verzenddoos. Deze wordt u aangeboden aan de deur door de pakketdienst van de fietskoeriers of GLS. Mocht u niet thuis zijn bij de eerste aflevering dan probeert de bezorger het bij de buren af te leveren of komt de volgende werkdag terug. Mocht u bij tweede poging nogmaals niet thuis zijn, dan zal het pakket bij één afhaalpunt worden afgeleverd waar u bericht van ontvangt. 

Boven de €70 worden, voor Nederlandse klanten, geen verzendkosten in rekening gebracht.

*Op woensdag worden er geen bestellingen verwerkt of verzonden. Heeft u op maandag avond of dinsdag voor 14:00 shirts besteld die een levertijd van 2 - 3 werkdagen aangeven, dan worden deze op donderdag verzonden. Dit is de eerste leverdag. (Vrijdag de tweede, zaterdag de derde)


Verzendkosten Brievenbuspakket Nederland: €3,94                                             (Fruit of the Loom T-shirts heren: €5,95)

Verzendkosten pakket en België: €5,95

Heeft u de bestelling zeer snel nodig? Dan kunt u de bestelling als spoed laten verzenden. De kosten hiervoor zijn 10.95. 

Retourneren

Het kan natuurlijk zijn dat u na het aantrekken van uw T-shirts erachter komt dat u de verkeerde maat heeft gekocht of dat het product toch minder lekker zit dan gedacht. Geen probleem! Bij T-shirt Plein kunt u binnen 14 dagen, na ontvangst van het pakket, aangeven of u de bestelling wenst te retourneren of om te ruilen. na deze 14 dagen heeft u nog eens 14 dagen om het pakket daadwerkelijk te verzenden.

Om het retourproces te versnellen adviseren wij u om op het meegeleverde retourformulier aan te geven of u een andere maat wenst te ontvangen, en vervolgens welke maat. Uiteraard kunt u tevens aangeven om het gehele aankoopbedrag terug te ontvangen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is of totdat u heeft aangetoond deze te hebben opgestuurd. Het bedrag wordt met eenzelfde methode terugbetaald, als waarmee de aankoop in eerste instantie is gedaan (voor zover technisch mogelijk).

Het retour adres:

Pleinshops B.V.

Minden 36, 7327AW Apeldoorn


De kosten voor het retour sturen zijn voor de consument (Dit zijn enkel de verzendkosten voor het retour sturen van het product). Als wij uw pakket retour hebben ontvangen stuurt T-shirt Plein het pakket weer gratis* naar u op met de andere maat/product. Zowel naar een Nederlands of Belgisch adres.

*Maximaal 1 keer, bij 2 keer ruilen zijn deze verzendkosten voor de consument.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Graag retourneren in de originele verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk).

Wanneer het bedrag van de bestelling na retourneren onder de 70 euro komt worden er verzendkosten verrekend met het terug te betalen bedrag. 

Download het retourformulier (aanbevolen!)

U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

 

Uitzonderingen
 
Verzegelde producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden en waarvan de verzegeling na levering is verbroken. 

Indien de klant meer doet met de producten dan het beoordelen daarvan (te kijken of het dragen/passen) en dat daardoor schade aan het product of de verpakking ontstaat, de klant voor deze waardevermindering aansprakelijk is. Hij mag de producten beoordelen/gebruiken zoals in een fysieke winkel ook mogelijk is.


Garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
GRATIS VERZENDING BOVEN €70
BETAAL ACHTERAF
VEEL SHIRTS VOOR WEINIG GELD
KLANTEN GEVEN ONS ÉÉN 9.0!