GRATIS VERZENDING BOVEN €50
BETAAL ACHTERAF
NIET GOED, GELD TERUG
KLANTEN GEVEN ONS ÉÉN 9.0!

Verzenden & retourneren

Vestigingsadres:       Retouradres:            Klantenservice Bereikbaar:
1e Wormenseweg 166 Plein Shops  Maandag:     10:00 - 16:30
7331 MR Apeldoorn 1e Wormenseweg 166 Dinsdag:     10:00 - 16:30
[email protected] 7331 MR Apeldoorn Woensdag:   10:00 - 16:30
0314-234334   Donderdag:  10:00 - 16:30
KVK: 80170307   Vrijdag:       10:00- 16:30
BTW: NL861575325B01   Zaterdag:    Gesloten
    Zondag:      Gesloten
     
     
     
     
     

 

Verzenden

Nadat T-shirt Plein uw betaling heeft ontvangen, gaan wij aan de slag met de verzending van uw bestelling. Over het algemeen is de bestelling uiterlijk binnen 2-3 werkdagen thuisbezorgd. Bij een bestelling van een 2-pack, of een waist trainer kan het pakketje door de brievenbus. U hoeft hier dus niet voor thuis te blijven. Brievenbus pakketjes hebben een levertijd van 1 tot 5 werkdagen. Bij een bestelling van een 5-pack en 12-pack of andere pakketten in onze webshop zullen we gebruik maken van een groter formaat verzenddoos. Deze wordt u aangeboden aan de deur door de pakketdienst van PostNL of door Bpost voor Belgische klanten. Mocht u niet thuis zijn bij de eerste aflevering dan probeert de bezorger het bij de buren af te leveren of komt de volgende werkdag terug. Mocht u bij tweede poging nogmaals niet thuis zijn, dan zal het pakket bij één afhaalpunt worden afgeleverd waar u bericht van ontvangt. 

Boven de €50 worden, voor Nederlandse klanten, geen verzendkosten in rekening gebracht. 

Verzendkosten Nederland: €2,95   (Fruit of the Loom T-shirts heren: €5,95)

Verzendkosten België: €5,95


Retourneren

Het kan natuurlijk zijn dat u na het aantrekken van uw T-shirts erachter komt dat u de verkeerde maat heeft gekocht of dat het product toch minder lekker zit dan gedacht. Geen probleem! Bij T-shirt Plein kunt u binnen 14 dagen, na ontvangst van het pakket, aangeven of u de bestelling wenst te retourneren of om te ruilen. U heeft vervolgens daarna nogmaals 14 dagen om het pakket daadwerkelijk te retourneren. Om het retourproces te versnellen adviseren wij u om op het meegeleverde retourformulier aan te geven of u een andere maat wenst te ontvangen, en vervolgens welke maat. Uiteraard kunt u tevens aangeven om het gehele aankoopbedrag terug te ontvangen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is of totdat u heeft aangetoond deze te hebben opgestuurd. Het bedrag wordt met eenzelfde methode terugbetaald, als waarmee de aankoop in eerste instantie is gedaan (voor zover technisch mogelijk).

De kosten voor het retour sturen zijn voor de consument (Dit zijn enkel de verzendkosten voor het retour sturen van het product). Als wij uw pakket retour hebben ontvangen stuurt T-shirt Plein het pakket weer gratis* naar u op met de andere maat/product. Zowel naar een Nederlands of Belgisch adres.

*Maximaal 1 keer, bij 2 keer ruilen zijn deze verzendkosten voor de consument.

Indien het product beschadigd/bevuild is worden er kosten in rekening gebracht, dit kan oplopen tot de maximale waarde van het product. 

Graag retourneren in de originele verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk).

Ons advies is om het pakket met track en trace te verzenden. 

Wanneer het bedrag van de bestelling na retourneren onder de 50 euro komt worden er verzendkosten verrekend met het terug te betalen bedrag. 

Download het retourformulier (aanbevolen!)

U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

 

Uitzonderingen
 
Verzegelde producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden en waarvan de verzegeling na levering is verbroken. 

Indien de klant meer doet met de producten dan het beoordelen daarvan (te kijken of het dragen/passen) en dat daardoor schade aan het product of de verpakking ontstaat, de klant voor deze waardevermindering aansprakelijk is. Hij mag de producten beoordelen/gebruiken zoals in een fysieke winkel ook mogelijk is.


Garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
GRATIS VERZENDING BOVEN €50
BETAAL ACHTERAF
NIET GOED, GELD TERUG
KLANTEN GEVEN ONS ÉÉN 9.0!