Nieuw: singlets/hemden

  • Geplaatst op
  • Door Redactie T-shirt Plein
Nieuw: singlets/hemden

T-shirt Plein is al een tijdje jouw adres voor witte & zwarte basic merk T-shirts. Veel mensen kiezen voor gemak en sluiten bij T-shirt Plein een abonnement af voor hun T-shirts. Maar heb jij liever een hemd/singlet? Kijk dan niet verder. Na vele gesprekken te hebben gevoerd met verschillende producenten van singlets/hemden, hebben we er aantal uitgekozen om in onze webshop aan te bieden. Deze merken zijn niets minder dan Schiesser, Joop! en RJ Traditional Underwear. Nu kun je ze nog alleen maar los in onze webshop kopen, maar binnenkort kun je net als een onze T-shirts een abonnement afsluiten op onze singlets.

Wel T-shirts nodig? Shop ze ook hier! Witte & zwarte merk T-shirts van o.a. Emporio Armani, Beeren, Sol`s & Fruit of The Loom.

Of Boxershorts nodig? De oprichters van T-shirt Plein hebben ook een webshop in boxershorts, www.boxershort-plein.nl. Van basic boxers tot leuke fashion boxers met print van Brunotti. Shop hier o.a. de merken Emporio Armani, Puma, Brunotti, Joop!, Apollo, Beeren Bodywear, Desigual, Boer-Boer, Funderwear, Fruit of The Loom, Schiesser, Sloggi.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »